Boken Ranbo Trädgårdar

Ranbo Trädgårdar – en BooXperience*

2019 skrev Julia inom ramen för sitt UF-företag boken Ranbo Trädgårdar tillsammans med familj&vänner. Boken ges ut av Bokförlaget K&R AB i Bollnäs.

Genom kombinationen av en bok, ett bildspel, en blogg, fördjupande kapitel till boken samt möjlighet att delta i praktik, kurser och visningar kan berättelsen och kunskapen om agroekologisk odling förhoppningsvis spridas till fler och bidra till att påskynda ”ord till handling” i lokala och globala frågor som rör matproduktion, livsmedelstrygghet och hållbart nyttjande av naturresurser och ekosystem.

Hälften av vinsten från boken går till Naturskyddsföreningens agroekologiska projekt i utvecklingsländer.

  • Boken Signerade böcker kan beställas via webbshopen (banköverföring), böcker kan också köpas på plats i Studiefrämjandets lokaler i Söderhamn och i Bollnäs (swish). Den signerade boken kostar 295 kr och halva vinsten går till Naturskyddsföreningens agroekologiska projekt i utvecklingsländer. Boken kommer också finnas till försäljning hos flera av de större bokhandlarna på internet.
  • Bildspel
  • Blogg
  • Referenser och fördjupning till Boken

*För att berättelsen kring behovet av hållbar matproduktion genom agroekologiska småskaliga odlingar ska spridas till fler än bara bokläsare så följer vi vännen Barbara ”Basia” Piechocinskas exempel med en BooXperience – där boken är en del av flera kunskaps- och inspirationsforum.