Om oss

Vi  (Richard, Annika, Julia och Isak) lämnade vårt radhus i Uppsala i december 2016 och är sedan dess i full färd med att förbereda framtida gårdsverksamhet parallellt med diverse renoveringsprojekt. På facebook och via Ranbos småbrukarblogg kan ni följa utvecklingen av projekten och den kunskapsresa som de innebär.

Det är Julia, som har ett funktionshinder, som motiverat oss att flytta till denna rofyllda men samtidigt äventyrliga gård. Tillsammans vill vi bygga upp en verksamhet som vi alla kan engagera oss i. Vi har lämnat ett ingenjörs- och akademikerliv bakom oss och det är med stort engagemang som vi nu tar oss an alla gårdens praktiska utmaningar – tur för oss att det är så lätt att googla upp ny kunskap nuförtiden! Isak, vår son, bor här bara ibland – under dagar då han behöver vila upp sig från studentlivet och läkarstudierna i Lund.

Om ni besöker Ranbo så är sannolikheten stor att ni möter flera av oss i det här gänget. Från vänster Richard, Annika, Sven (fd. Ranboägare), Lena (fd. Ranboägare), Julia, Ingvild (kusin) och Isak.